Momenteel is het erg druk en dat vinden wij heel leuk! Door de vele custom made bestellingen, kan de levertijd eventueel iets langer duren. Meer weten over jouw product levertijd? Neem gerust contact met ons op.

Inpakservice

 

Heb jij jouw unieke kado gevonden en wil jij het graag leuk inpakken om weg te geven?
Maak dan gebruik van ons inpak aanbod. 

Kies bij het gekozen product voor de optie ´is het een kadotje´ en klik op Ja, graag inpakken. (+ 0,50 eurocent)
Wij zorgen ervoor dat u een leuk inpakpapier/zakje met leuke sticker bij uw bestelling krijgt.

Waarom doen we het er los bij en pakken we het niet in? Zodat u zelf nog even het samengestelde product kunt bekijken, dat is natuurlijk altijd fijn en leuk. Hierna kunt u het zelf in het mee geleverde zakje of papier inpakken, de leuke sticker erop en klaar om weg te geven.

Let op. dit geld alleen voor je kleuren producten. De (grotere) bestellingen zoals de muziekmobiel, babymobiel of decoratie lijstjes pakken wij al voor u in.
Wilt u hiervan graag het resultaat zien? Vermeld dan even in uw opmerkingen (winkelwagentje of mailtje) dat u een foto wilt ontvangen.
Wij sturen u een foto van het resultaat van uw gewenste (samengestelde) kado.

Heeft u 2 of meerder producten? en zijn het allemaal kadotjes? dan zullen wij voor elk product een apart kado verpakking bij doen.
Liever meerdere producten in een cadeauverpakking of heeft u verder nog vragen? Stuur ons gerust even een mailtje en vraag naar de mogelijkheden.