• 10% korting op alle producten in onze webshop!
  • Gebruik de code BLACKWEEK10 in het winkelwagentje.
  • De actie is geldig van 18/11 tot 28/11

Wie ben ik?
Ik ben Vivian, 31 jaar en het gezicht achter Ukkies Design!
Al vanaf kinds af aan was ik geïnteresseerd in baby´s & kids en creativiteit. Mijn droom was ook om ooit een eigen merk te creëren. In hoe en wat was nog niet duidelijk tot mijn zus in verwachting was, toen ben ik begonnen met het maken van natuurlijke baby producten.
Door een stijgende geboorte golf in vrienden en kennissen kring, werd de vraag naar unieke kraamcadeautjes steeds groter en werd ik keer op keer weer geïnspireerd door verschillende verhalen en interesses.
Ik begon een klein winkeltje op Etsy wat mijn eerste stap was in het ondernemerschap. In 2019 heb ik de grote ''officiële'' stap gezet, mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Mijn droom is werkelijkheid geworden!

Betekenis ''Ukkies Design''
De naam is bedacht door de uitspraak ''ukkies'' die ik altijd benoemde voor kleine kindjes & ''design'' betekend ontwerp. Gezien ik baby & kids producten ontwerp en zelf maak is de naam Ukkies Design ontstaan.

Waarom maak ik mijn producten van duurzame materiaal wolvilt?
Het is voor ieder onder ons belangrijk om een stukje aan de natuur terug te geven. In de dagelijkse drukte vergeten we nog wel eens hoe belangrijk de natuur is, niet alleen vandaag, maar ook voor de toekomst.
Wolvilt is gemaakt van zuiver scheerwol (wat rechtstreeks van de schaap komt) en daarmee 100% natuurlijk, recyclebaar en duurzaam. Overigens is het in Europa geproduceerd en voldoet aan de strenge eisen.
Het scheerwol wordt in de fabrieken op speciale wijze geweven tot lappen stof, die wij weer gebruiken voor onze producten. 
De eigenschappen van wolvilt is een sterke duurzame stof, puur natuurlijk, ademend, water en vuilafstanden, brandt niet en is kleurvast. Onderhoud vriendelijk, zacht en veilig voor baby´s

Verder werk ik met zoveel mogelijk ander verantwoord materiaal wat duurzaam is.
Verzenddozen die schoon, netjes en onbedrukt binnen komen, worden hergebruikt.
De houten materialen zijn onbehandeld hout zonder chemische stoffen. 
De Punch needle art producten zijn gemaakt voor 100% katoen garen, Bamboe ringen en 100% recycle canvas doek.
 ''Wees dankbaar voor wat de natuur ons brengt, door een stukje duurzaamheid terug te geven'

Vragen?
Neem gerust even contact me mij op!

Liefs Vivian