Wie ben ik?
Ik ben Vivian, 31 jaar en het gezicht achter Ukkies Design!
Al in mijn pubertijd was ik geïnteresseerd in het uitvoeren van mijn (eigen) creativiteit & het maken van dingen.  Dit heb ik altijd ontwikkeld in bepaalde vakken op school (tekenles, techniek lessen etc.) en door het uitvoeren van klusjes in mijn vrije tijd (behangen, verven, ouden meubels opknappen etc.)
Toen mijn zus in verwachting was, ben ik begonnen met het maken van natuurlijke baby producten voor mijn neefje. Ik maakte o.a. een babygym en muziekmobiel. Dit paste zo bij mij dat ik meerder figuurtjes/producten ging ontwerpen en maken.
Door een stijgende geboorte golf in vrienden en kennissen kring, werd de vraag naar unieke kraamcadeautjes steeds groter en werd ik keer op keer weer geïnspireerd door verschillende verhalen en interesses.
Ik begon een klein winkeltje op Etsy wat mijn eerste stap was in het ondernemerschap. In 2019 heb ik de grote ''officiële'' stap gezet, mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Mijn droom is werkelijkheid geworden!

Sinds 2022 ben ik geinspiteerd geraakt (door mijn eigen hondjes Guus) in het maken van honden items. Als hondenmoeder kan ik het natuurlijk niet laten om een truitje, bank kleed of speeltje zelf te maken voor mijn eigen kleine Teckel. Dus ging ik aan de slag.
Inmiddels heb ik al heel wat hondjes & hun baasjes, blij kunnen maken met leuke producten.
Dus heb ik besloten mijn webshop uitgebreid met leuke speeltjes en accessoires voor puppy´s & kleine hondjes!


Betekenis ''Ukkies Design''
De naam is bedacht door de uitspraak ''ukkies'' die ik altijd benoemde voor kleintjes & ''design'' betekend ontwerp. Gezien ik producten ontwerp voor o.a. baby´s/kids en zelf maak is de naam Ukkies Design ontstaan.


Waarom maak ik mijn producten van duurzame materiaal wolvilt?
Het is voor ieder onder ons belangrijk om een stukje aan de natuur terug te geven. In de dagelijkse drukte vergeten we nog wel eens hoe belangrijk de natuur is, niet alleen vandaag, maar ook voor de toekomst.
Wolvilt is gemaakt van zuiver scheerwol (wat rechtstreeks van de schaap komt) en daarmee 100% natuurlijk, recyclebaar en duurzaam. Overigens is het in Europa geproduceerd en voldoet aan de strenge eisen.
Het scheerwol wordt in de fabrieken op speciale wijze geweven tot lappen stof, die wij weer gebruiken voor onze producten. 
De eigenschappen van wolvilt is een sterke duurzame stof, puur natuurlijk, ademend, water en vuilafstanden, brandt niet en is kleurvast. Onderhoud vriendelijk, zacht en veilig voor baby´s

Verder werk ik met zoveel mogelijk ander verantwoord materiaal wat duurzaam is.
Verzenddozen die schoon, netjes en onbedrukt binnen komen, worden hergebruikt.
De houten materialen zijn onbehandeld hout zonder chemische stoffen. 
De Punch needle art producten zijn gemaakt voor 100% katoen garen, Bamboe ringen en 100% recycle canvas doek.
 ''Wees dankbaar voor wat de natuur ons brengt, door een stukje duurzaamheid terug te geven'

Vragen?
Neem gerust even contact me mij op!

Liefs Vivian