Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Ukkies Design & Dutchhund op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Ukkies Design & Dutchhund en u als afnemer.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan u beschikbaar gesteld. Het plaatsen van een bestelling bij Ukkies Design & Dutchhund houdt in dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

 

Prijzen & Betaalmogelijkheden

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro´s inclusief 0% btw en exclusief verzendkosten.
Voor betalingen kan gekozen worden uit de volgende mogelijkheden:
- Betalingen via iDEAL
- Betaling via Bancontact
- Betalen via PayPal

 

Levertijd & Verzending

Al onze producten worden met de hand gemaakt. 
Wij houden van duurzaam en gaan zuinig om met ons materiaal. Daarom werken wij het liefst op bestelling of met een kleine voorraad. Zo weten we zeker dat jouw product met extra aandacht word gemaakt!
Bij onze groothandel bestellen wij elke keer een kleine hoeveel stoffen/kleuren. Waarom? Verse stoffen betekend de beste kwaliteit en extra hygiëne voor u en uw hond of kindje!

Ukkies Design & Dutchhund streeft ernaar om zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden. Echter worden alle bestellingen in principe binnen 3 weken na ontvangst van betaling verzonden.
Per product hebben wij een aparte levertijd. Dit komt door het type product, op voorraad, tijdelijk uitverkocht of op bestelling gemaakt. Bekijk bij het product hoelang het duurt voor jouw bestelling op de post gaat.

 

Verzending: u ontvangt van ons altijd een verzendbevestiging, zodra uw pakket klaar ligt voor verzending.
U ontvangt ook een aparte e-mail van DHL of PostNL met de track and trace.
Ukkies Design & Dutchhund doen er alles aan om de bestellingen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.
Producten worden voor verzending uitvoerig gecontroleerd. Echter is Ukkies Design & Dutchhund zijn niet aansprakelijk voor vertraging, beschadiging, diefstal of verlies van goederen tijdens de verzending.

 

Verzendkosten
Nederland
Bestellingen worden verzonden door DHL (incl. track and trace).
- Thuisbezorgd NL   € 3,95 (Brievenbus)
- DHL servicepunt NL    €3,45

België
Bestellingen worden verzonden door PostNL (incl. track and trace).
- België   € 6,50
Let op!! Bij 2 of meer producten (zwaarder pakje) geldt een vast bedrag van €9,95

Duitsland & Frankrijk
Bestellingen worden verzonden door PostNL (incl. track and trace).
- Duitsland    €9,95
- Frankrijk    €9,95

 

 

Ruilen & Retourneren

Heeft u het product ontvangen en bent u helaas niet tevreden? U kunt het product altijd binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.
Met uitzondering van bestellingen naar Duitsland & Frankrijk. En met uitzondering van custom made (zelf samengestelde/ op maat gemaakt) producten. Deze kunnen helaas niet worden geretourneerd.
Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, dient u dit vooraf bij ons te melden via een e-mail naar info@ukkiesdesign.nl. Vermeld hierbij graag even het ordernummer en reden van retour.
Na bevestiging/instructies van ons, dient u het product binnen het termijn van 14 dagen, zonder schade en in originele staat/verpakking op te sturen. Zorg ervoor dat u het product bij ontvangst altijd even voorzichtig bekijkt en beoordeelt of u het product wenst dient te behouden.
Indien wij het retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug. Verzend & Retour kosten zijn voor eigen rekening van de koper.


Aansprakelijkheid

Ukkies Design & Dutchhund zijn niet aansprakelijk voor de schade of letsels die veroorzaakt is door het gebruik van een product. De aansprakelijkheid van Ukkies Design & Dutchhund is beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs (van het desbetreffende product).
De verantwoordelijkheid voor het gebruik en het in acht nemen van de gebruik-/ veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouders/verzorgende. Deze voorschriften staan vermeld op onze site, onder het kopje Veiligheid. Bij het akkoord gaan van de algemene voorwaarden bevestigt u tevens dat er kennis is vernomen van de gebruik-/veiligheidsvoorschriften van onze producten.

Klachten

Ukkies Design & Dutchhund streeft naar tevredenheid van onze klanten. Wij doen dan ook onze uiterste best om de producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te laten zien door middel van foto´s.
Echter kan het voorkomen dat de kleuren op de foto ́s licht afwijken van de originele kleuren. Houdt rekening met de kleurinstellingen en het lichtinval op uw computer, tablet en/of mobiele telefoon en het verfbad van het vilt. Mochten er toch klachten of ontevredenheid zijn over de geleverde producten, neem dan graag contact met ons op via een e-mail naar info@ukkiesdesign.nl.

 

Privacy

Ukkies Design & Dutchhund respecteert de persoonlijke informatie die u in vertrouwen met ons deelt.
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. De gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld, tenzij deze partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van uw bestelling.

 

Bedrijfsgegevens

Ukkies Design & Dutchhund
Correspondentieadres: molensloot 100, 2635BP Den Hoorn zh
Contact: info@ukkiesdesign.nl
KVK: 75587211
BTW: NL002240326B44