We adviseren om je kindje/hondje/kat niet alleen te laten met de producten van Ukkies Design, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger.
Het zijn handgemaakte producten. Uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending.
Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruik en de veiligheid van onze producten. Controleer daarom altijd voor en na gebruik op eventuele schade of oneffenheden. Bij twijfel dient u het product te verwijderen of contact met ons op te nemen via info@ukkiesdesign.nl. 
Het is raadzaam om onze producten niet mee te geven in bed of wieg, bij hondjes en katten, de bench of andere slaapplek.

Ukkies Design besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Omdat veiligheid wel heel belangrijk is, staat hieronder beschreven hoe u onze producten veilig kunt gebruiken. Geeft u een van onze producten cadeau of mee naar oppas/kinderdagverblijf?
Breng anderen altijd op de hoogte van de gebruiksveiligheid.
Ukkies Design neemt niet de verantwoordelijkheid voor het gebruik van de producten.

 

Baby & kids Producten

Rammelaar
Geef dit product niet mee tijdens het slapen en te gebruiken onder toezicht van ouders/verzorgende.
Indien het product met houten kralen in contact komt met veel speeksel, water of vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of sneller kapot gaan. Controleer regelmatig op eventuele schade of oneffenheden. Bij twijfel het product niet meer gebruiken of neem contact met ons op voor vragen.


Wagenhanger & Wagenspanner

De hanger/spanner is bedoeld om naar te kijken en niet om mee te spelen. Gebruik altijd onder toezicht van ouders/verzorger.
Indien het product met houten kralen in contact komt met veel vocht, kan het houtkwaliteit beschadigen. Controleer het product altijd voor gebruik.
Zorg ervoor dat het goed vast zit en dat er geen oneffenheden zijn.
Hang de hanger/spanner altijd op een hoogte die buiten bereik van het kind is, zo voorkom je dat het product losraakt.
Het is geen los speelgoed en niet bedoeld om hard aan te trekken!
Bij twijfel het product niet meer gebruiken of neem contact met ons op voor vragen.

Muziekmobiel hanger & Setje losse hangers
Controleer dit product voor gebruik regelmatig op de stevigheid en eventuele schade of oneffenheden.
Dit product is te gebruiken onder toezicht van ouders/verzorgende en bedoeld als decoratie en om naar te kijken vanuit de ledikant of box.
Hang de mobiel altijd op een hoogte die buiten bereik van het kind is om te voorkomen dat het kind hierin verstrikt kan raken of het product beschadigd raakt.
Verwijder het product op tijd wanneer een kind erbij kan d.m.v. staan of zitten of hang de mobiel hoger.

Wanddecoratie
Dit product is uitsluitend bedoeld en gemaakt als decoratie voor in de kinderkamer.
Hang de decoratie altijd op een hoogte waarbij een kindje niet bij kan. Het is geen speelgoed.
Controleer dit product voor gebruik regelmatig op eventuele schade of oneffenheden.

 

 

Dogs & Cats

Onze producten worden zorgvuldig & geliefd met de hand gemaakt van goed kwalitatief materiaal. Het is daarom belangrijk dat u het product gebruikt onder toezicht.
Elk hondje of kat heeft zijn eigen karakter en kracht. Het kan (uitzonderlijk) voorkomen dat het product beschadigd of kapot gaat. Is het product beschadigd en twijfel je of het nog bruikbaar is? Neem dan gerust even contact met ons op!
Indien het kapot is, gelieve het item weg te gooien of te laten maken.