• Let op.. i.v.m. de drukte kan de levertijd eventueel iets langer duren.
  • Onze vilten producten worden op bestelling gemaakt. Tijdelijk uitverkocht? neem gerust even contact met ons op.

Algemene Voorwaarden

 

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Ukkies Design en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Ukkies Design en u als afnemer.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan u beschikbaar gesteld. Het plaatsen van een bestelling bij Ukkies Design houdt in dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.


Prijzen & Betaalmogelijkheden
De vermelden prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro´s inclusief 0% btw en exclusief verzendkosten.
Voor betalingen kan gekozen worden uit de volgende mogelijkheden:
- Betalingen via iDEAL
- Betaling via Bancontact
- Vooraf overmaken (via een bankoverschrijving)

Indien u kiest voor de betaalmogelijkheid vooraf overmaken. krijgt u direct na bevestiging van bestelling uw factuur. Het te betalen bedrag dient binnen 3 werkdagen na bestelling bijgeschreven te zijn op ons rekeningnummer (staat vermeld op de factuur). Na ontvangst van het bedrag, wordt uw bestelling in orde gemaakt en verzonden.

 

Levertijd & Verzending

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Ukkies Design streeft ernaar om zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden. Producten die u zelf samen kunst stellen o.a. losse vilt figuurtjes, babymobiel en wagenspanner hebben een langere levertijd. Echter worden alle bestellingen in principe binnen 3 weken na ontvangst van betaling verzonden.

Ukkies Design doet er alles aan om de bestellingen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. Echter is Ukkies Design niet aansprakelijk voor vertraging, beschadiging, diefstal of verlies van goederen tijdens de verzending via PostNL of DHL.

Wilt u liever dat uw pakketje via de pakketverzending wordt verzonden i.p.v. een brievenbuspakket? Dan kunt u contact opnemen via een e-mail naar info@ukkiesdesign.nl.

 

Verzendkosten
Nederland
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden via PostNL. De verzendmethode kan per product verschillen i.v.m. het gewicht, formaat etc. 
Bij een bestelling vanaf 75,- binnen Nederland, betaalt u geen verzendkosten.

Verzendmethode:
- Gratis verzending   (excl. track and trace code)
- Brievenbuspakketje € 4,00  (incl. track and trace code)
- Postpakket € 6,95  (incl. track and trace code)

België
Bestellingen naar België worden verzonden via DHL of PostNL. De verzendmethode kan per product verschillen i.v.m. het gewicht, formaat etc. 
Bij een bestelling vanaf  100,- binnen België, betaalt u geen verzendkosten.

Verzendmethode:
- Pakket licht gewicht 
€ 7,50   (excl. track and trace code) 
- Postpakket € 10,-  (incl. track and trace code)
Met producten die (binnen Nederland) gratis worden verzonden, krijgt u korting en betaald u € 7,-

* Let op.. pakketjes excl. track and trace code zijn voor eigen risico van de koper. Mocht u gelieve het pakketje graag incl. track and trace code willen? Kies dan graag voor deze optie of mail ons info@ukkiesdesign.nl 

 

 

Ruilen & Retourneren
Alle producten van Ukkies Design zijn handgemaakte items die op bestelling worden gemaakt. Het is daarom niet van toepassing om gebruik te maken van het herroepingsrecht. De bestelling is na succesvolle betaling definitief. Producten kunnen niet geruild of geroutineerd worden.

 

Aansprakelijkheid
Ukkies Design is niet aansprakelijk voor de schade of letsels die veroorzaakt is door het gebruik van een product. De aansprakelijkheid van Ukkies Design is beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs (van het desbetreffende product).
De verantwoordelijkheid voor het gebruik en het in acht nemen van de gebruik-/ veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouders/verzorgende. Deze voorschriften staan vermeld op onze site, onder het kopje Veiligheid. Bij het akkoord gaan van de algemene voorwaarden bevestigt u tevens dat er kennis is vernomen van de gebruik-/veiligheidsvoorschriften van onze producten.

Klachten
Ukkies Design streeft naar tevredenheid van onze klanten. Wij doen dan ook onze uiterste best om de producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te laten zien door middel van foto´s.
Echter kan het voorkomen dat de kleuren op de foto´s licht afwijken van de originele kleuren. Houdt rekening met de kleur instellingen en het licht inval op uw computer, tablet en-/of mobiele telefoon en het verfbad van het wolvilt. Mochten er toch klachten of ontevredenheid zijn over de geleverde producten, neem dan graag contact met ons op via een e-mail naar info@ukkiesdesign.nl.

 

Privacy
Ukkies Design respecteert de persoonlijke informatie die u in vertrouwen met ons deelt.
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. De gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld, tenzij deze partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van uw bestelling.